Translate

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Migliore fast food di Milano, paras pikaruoka

Cercare di trovare un pranzo equilibrato fuori casa/nei posti di fast food è un po´ faticoso.
 
Secondo me il miglior "ristorante" fast food è Spizzico. Lì trovi buone cose da mangiare e se ti piace stare seduto va bene pure. Sia il prezzo sia la qualità/quantita si incontrano. Mi piace molto il menu che costa solo 5,9e. Con quel prezzo ti danno per esempio un trancio di pizza (margherita), una piccola insalata come contorno e una bibita media. Se preferisci le patatine al posto dell´insalata, te la puoi prendere. Io, anche se non voglio essere "un poliziotto della salute", certe volte ho bisogno di mangiare qualcosa di verde assieme alla pizza, e sinceramente penso che nè il gusto della pizza nè quello delle patatine siano ottimi se mangiati insieme.

Questa catena di fast food  dovrebbe essere importata in Scandinavia. 



Mainitsin aiemmin pikaruokapaikka Spizzicon. Ohessa kuva kyseisen ravintolan hyvästä pikaruokalounaasta. Tämä ketju toimisi Suomessakin. Todellakin ideaali paikka poiketa syömään, jos on esim. ostoksilla. Otin lisukkeeksi salaatin, koska on se tuo tasapainoa pizzan rinnalle. Lisukevaihtoehtoja löytyy muutamia, tavallisimmat lienevät ranskalaiset, perunakroketit ja jälkiruoka.

Lisäksi paljon puhuttu annoskoko yhdistyy tämän ketjuravintolan ruoissa, sillä ihan oikeasti: kuka tahtoo kokonaisen pizzan lounaaksi, jos meinaa syödä ja olla nälkäinen vielä myöhemminkin päivän aikana? (No ehkä maratoonari)

Tämä ketju voisi hyvin rantautua Suomeen ja muihin Pohjoismaihin. Pizza on suosittua ja hyvää aina, markkinapaikka on taattu. Voidaan harjoitella sitä normaalia syömistä ja lopettaa vouhottaminen. Mieluummin sitä tätä syö kuin juustohampurilaisia 5kpl tai 10 euron onnettomia lounassalaatteja patonkiketjuissa. Lisäksi tässä ruokapaikassa raaka-aineetkaan eivät ole kalliita, joten hävikkiin menevä tomaattikastike ei tunnu läheskään samalta kuin katkarapulohiwasabi-sörsselit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti