Translate

perjantai 2. toukokuuta 2014

Risotto Miranese ja Madonnan siunaama sade

Madonna come piove... Tänään sataa Madonnan lailla. Ohjelmoin itseäni oliivipuun lehtiä nyppimästä kohti kirjaa ja opiskelua. Ennen sitä tein jotain naisellista, lapsellista, italialaista ja suomalaista.

Laitan ruokaa
vettä ja riisiä pataan
lisään suolaa, meijerivoita
päälle lorautan annoksen etikkaa
aah ihanaa.. lisään siihen vielä sulatejuustoaa

Tuokaa ruokaa
huokaan
Päälle rouhaisen pippuria
ei tätä makua saa haukkua

Se on hyvää minusta
mutten tiedä teistä muista

Risotto Miranese

vettä
suolaa
riisiä
voita
sulatejuustoviipaleita
valkoviinietikkaa
mustapippuria

Acquaa kattilaan ja suolaa sekaan. Lisää riisiä, se on iisiä. Nokare aitoa voita. Keitä kasaan.
Kun melkein valmista on laita viipale juustoa, se vahvistaa luustoa. Sitten vain oota.
Lisää loraus etikkaa - ei me viiniä siihen tarvitakaan.
Kas vain enpäs tiennytkään. Kuule ei innovaatioita vanhoilla resepteillä tehdäkään.
Päälle viimeisenä pippuria, jotta saadan vähän potkua.

Kaada komeus lautaselle ja suuntaa katse Italian maIlle.

Tarjoa Falanghinan kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti